KIINTEISTÖNVÄLITYS VASARA OY LKV

PALKKIOHINNASTO

ASUNNOT

MYYNTI

Välityspalkkio on 3,6 % (osakehuoneistot) ja 3,9 % (kiinteistöt) velattomasta kauppahinnasta, kuitenkin vähintään 2.600 €.  Palkkion maksaa toimeksiantaja, joka voi olla joko myyjä tai ostaja.  Välityspalkkio maksetaan kaupan toteuduttua, emmekä veloita asunnon myynnistä mitään asiakirjakuluja, toimenpidepalkkioita eikä muitakaan kuluja.

VUOKRAUS

Välityspalkkio on yhden kuukauden vuokraa vastaava summa, kuitenkin vähintään 360 €.  Välityspalkkion maksaa toimeksiantaja, joka voi olla joko vuokranantaja tai vuokralainen.  Palkkio maksetaan siinä vaiheessa, kun vuokrasopimus allekirjoitetaan.  Kyselyt, asunnon hakijaksi rekisteröityminen ja asuntojen esittelyt ovat maksuttomia. Emme peri myöskään varausmaksuja.  Määräaikaisissa vuokrasopimuksissa palkkiomme on enintään 10 % vuokrakauden vuokrasta, kuitenkin vähintään minimipalkkiomme 360 €.

ARVIOINTI

Suulliset arviot ovat maksuttomia, kirjalliset arviot alkaen 390 € (asunto-osakkeet) ja 580 € (kiinteistöt), sopimuksen mukaan veloitamme erikseen mahdollisesti tarvittavat asiapaperi- ja matkakulut

KAUPPAKIRJAN LAATIMINEN

Kauppakirjan laatiminen erillisenä toimeksiantona 360 € (asunto-osakkeet) ja 480 € (kiinteistöt), sopimuksen mukaan veloitamme erikseen mahdollisesti tarvittavat asiapaperikulut.

VUOKRASOPIMUKSEN LAATIMINEN

Vuokrasopimuksen laatiminen erillisenä toimeksiantona 180 €, sisältää luottotietojen tarkistuksen vuokralaisen kirjallisella suostumuksella.

TOIMITILAT

Palkkiot sovitaan aina toimeksiantokohtaisesti.

MUUT TOIMENPITEET

Konsultointi ja muut erillistoimenpiteet 120 €/h, ei sisällä mahdollisia matkakuluja.

ARVONLISÄVERO

Kaikki palkkiot sisältävät arvonlisäveron (24 %).

MUUTA

Välitysliikkeen laskuttamat palkkiot ovat vähennyskelpoisia kulueriä.

Sopimuksen mukaan palkkiot ja ehdot voivat poiketa tämän hinnaston palkkioista ja ehdoista.

VOIMASSAOLO

Nämä palkkioehdot ovat voimassa 1.10.2018 alkaen toistaiseksi.